Innhold

Pris

Fra 31.08.20 starter vi igjen opp med muligheten til å bestille bursdager hos oss. Grunnet korona har vi forhåndsbooking, og dere må booke plass til bursdag innenfor en pulje, dere kan se mer om forskjellige badetider her: https://www.nes.kommune.no/virksomheter/nessvommehall/apningstider/

Booking må gjøres  skriftlig via mail til post@nessvommehall.no, og vi vil ha navn og telefonnummer på alle gjestene før dere kommer via mail. Grunnet at våre badetider kan forandre seg noe fra uke til uke, og at vi bare legger ut badetider for 14 dager om gangen, kan ikke bestillingen gjøres før 14 dager før.  Beklager dette. 

Prisene inkluderer også bordreservasjon, bordpynt. Vi dekker på bord og pynter med ballonger. Dere har reservasjon av bord i 1 time. 

Bursdagsbarnet får en gave fra Nes Svømmehall. Dette er en gave inkludert i bursdagspakken. 

Voksne betaler vanlig inngangspris, eller samme pris som barn om de skal ha samme meny. 

NB! Det er ikke rabatt om du har årskort/klippekort da dette er en pakkepris. 

Meny valg:

  • 1 pølse med lompe, brus, is og inngang kr 175,00 pr person
  • 2 pølser med lompe, brus, is og inngang kr 210,00- pr person
  • 1 pølse med pommes frites, brus, is og inngang kr 200,00 pr person
  • 2 pølse med pommes frites, brus, is og inngang kr 230,00 pr person

Dere kan ha med medbrakt kake om dette er ønskelig. Men kakefat av glass kan ikke brukes inne i svømmehallen.

Du kan velge å ha skliekonkurranse med gruppen. Sklia er i den perioden stengt for andre. Det koster 300 kroner ekstra for denne konkurransen. 

Barn under 12 må ha med 1 badende voksen pr 4 barn. Vi kan ta i mot grupper på inntil 16 barn. Barnegrupper over 12 år, må ha med 2 voksne som kan passe på gruppen, disse trenger ikke å være i vannet. 

Vi tar imot bursdager de fleste ukedager,  ta kontakt med oss for å sjekke dato, men har desverre ikke kapasitet til å ta imot bursdager i helger eller ferier. 

Bestilling på: post@nessvommehall.no

 


Publisert: 16.09.2017 10:25:30
Sist endret: 16.11.2020 09:42