Tilbud for deg som vil utvikle deg innenfor dans, møte ungdommer med samme interesse og danse med fantastiske pedagoger!

 

Hva er DanseROM?

DanseRom er et regionalt fordypningstilbud i dans i Øvre Romerike.  Fordypningsprogrammet er et samarbeid mellom kulturskolene på Øvre Romerike og danselinjen ved Jessheim Videregående skole.

Fordypningsprogrammet tilbyr helgesamlinger for elever fra 8.trinn og ut ungdomsskole, og for elever i videregående skolealder. Programmet består av samlinger i løpet av året der elever fra hele regionen møtes for intensive dansedager med dyktige pedagoger fra et bredt spekter av stilarter og spesialiseringer.  Som del av DanseRom får elevene personlig oppfølging og motivasjon for videre utvikling, et trygt og inspirerende miljø av medelever og dyktige pedagoger.

DanseRom skal:

-bidra til fordypning for den enkelte elev.

-være en anledning til å bli kjent med videregående danselinje for ungdomsskoleelevene

-være et supplement til annen danseundervisning for elever i videregående alder

 

Hvordan søker du om plass?

Det holdes årlig prøvedans for opptak, og vi ønsker alle danseglade ungdommer velkommen til å melde seg på til audition. Deltakelse på audition kreves for alle, men elever ved videregående danselinje er garantert plass.  I forkant av påmelding, anbefaler vi at du tar en prat med danselæreren din.

Påmelding annonseres når det er klart

Audition for skoleåret 22/23  ble avholdt i september 22. 

 

 

Hvilke helger er der DanseRom?

DanseRom vil skje følgende datoer skoleåret 22/23:

Søndag 13.november kl 11:00-14:30 i Fakkelstudio på Jessheim Storsenter. Workshop med Panta Rei Danseteater (arbeid mot forestilling)

Søndag 20.november kl 11:00-14:30 på Jessheim videregående skole. Workshop med Panta Rei Danseteater (arbeid mot forestilling.

Onsdag 30.november - generalprøve + forestilling med Panta Rei Danseteater på Ullensaker kulturhus

Torsdag 15.desember - generalprøve + forestilling med Panta Rei Danseteater på Nes kulturhus

Søndag 12.februar kl 11:00-14:30 i Fakkelstudio på Jessheim Storsenter 

April - dato kommer - utflukt til Oslo med forestilling

Søndag 14.mai kl 11:00-14:30 i Fakkelstudio på Jessheim Storsenter


Hva koster det å delta?

Tilbudet er gratis for elever i kulturskolen og videregående skole. For elever utenom disse gis en sterkt redusert pris på kr 1600 for hele skoleåret.


Publisert: 06.09.2021 20:00:49
Sist endret: 22.01.2023 18:53