Innhold

Send en e-post til Nes kulturskole her.

Ingun Elvhaug, rektor

Send e-post til Ingun / tlf. 414 29 846

Les mer om Ingun

Ingun startet som rektor i Nes kulturskole i mai 2020. Hun er utdannet hornist og pedagog fra Høgskolen i Stavanger, har utøvende studier fra Barratt Dues musikkinstitutt, Mastergrad i musikkpedagogikk fra Norges Musikkhøgskole og ledelsesstudier fra Norges Musikkhøgskole og Høgskolen i Innladet. 
Hun har jobbet som lærer og dirigent i flere kulturskoler på Romerike, og har vært rektor i Fet kulturskole og Rælingen kulturskole før hun begynte i Nes.

 

Nadja Strand, inspektør

 Send e-post til Nadja   / mob 479 98 150

Les mer om Nadja

Nadja Strand, født og oppvokst i Stuttgart, Sør-Tyskland er utdannet musikkpedagog. Hun studerte blokkfløyte, kor- og ensembleledelse og administrasjon og ledelse på Høgskolen for Utøvende Kunst i Stuttgart (HMDK) og ved Norges Musikkhøgskole (NMH).
Hun har jobbet som kulturskolelærer og kordirigent både for barn og voksne siden 1997.
Hun flyttet til Norge i 2001 og har jobbet i Oslo kulturskole, Bærum kulturskole og på Den Tyske Skolen i Oslo.
Hun jobber nå som inspektør og DKS-koordinator for Nes kulturskole og dirigent for Over Enga Mannskor.

Visuell kunst

Bente Anita Lyshaug, visuell kunst 

Send e-post til Bente / mob. 481 57 080

Les mer om Bente

Bente er læreren vår i visuell kunst. I møtet med elevene, er hun opptatt av å hjelpe den enkelte, og finne prosjekter som gjør at hver og en kan utvikle seg. Hun har lang utdanning, og søker stadig å gi elevene det aller beste tilbudet.

Teater

Elin Bergly Almvik, teater

Send e-post til Elin / mob. 452 19 727

Les mer om Elin

Elin underviser Nes teaterkompani. Hun har en treårig utdannelse innen teater- og skuespillerfag fra Nordisk institutt for scene og studio. I tillegg til å jobbe i Nes kulturskole er hun kordirigent og manusforfatter, og jobber også frilans innen sang og musikk, formidling, teater, produksjonsledelse og instruksjon.

Andreas Gregersen, teater. Vikar skoleåret 2022-2023

Send e-post til Andreas / mob. 909 10 753

Les mer om Andreas

Andreas er vikar for teatergruppene Intro og Prep. Han er en dyktig teaterlærer og har erfaring fra undervisning i andre kulturskoler og som selvstendig næringsdrivende. Han har en mastergrad i teater/pedagogikk og har i dette utdannignsløpet forkusert på teaterarbeid for barn og unge. Vi er veldig glade for å ha Andreas hos oss dette skoleåret.

 

Dans

Janniche Guttulsrud, dans

Send e-post til Janniche / mob. 941 35 391

Les mer om Janniche

Janniche er utdannet fra Kunsthøgskolen. De siste årene har hun jobbet i Nes kulturskole.  Hun er også mye brukt som koreograf i teateroppsetninger i vårt område, og er også fast koreograf for kulturskolens teater- og musikaloppsetninger.

 

Mariann Kroteva

Send e-post til Mariann / mob. 960 42 401

Les mer om Mariann

Mariann er danselærer i kulturskolen og startet hos oss høsten 2021. Mariann er utdannet ved Norges Dansehøgskole. Hun brenner for å undervise dans til barn og unge! I tillegg til å undervise her i Nes, er hun også lærer i Nannestad kulturskole. 

 

Musikk

Almas Karakystyk, fiolin

Send e-post til Almas / mob. 968 48 477

Les mer om Almas

Almas kan vise til lang utdannelse i fiolinspill, kammermusik og pedagogikk. Han har breed erfaring fra undervisning i kulturskole, videregående skole og orkester. han har også jobbet mye som musiker i profesjonelle orkestre. 
Almas er opptatt av å legge tilrette for gode musikkopplevelser for elever i et trygt og motiverende læringsmiljø- fra nybegynner til viderekommen.

Are Wærhaug, slagverk

Send e-post til Are / mob. 922 81 903

Les mer Are

Are er slagverkslærer i kulturskolen. Han har utdanning som slagverker og slagverkspedagog fra Norges Musikkhøgskole. Han har arbeidet i mange år som utøver, korpsdirigent og pedagog. Han startet sitt virke i Nes kulturskole høsten 2005, og jobber samtidig som lærer ved flere kulturskoler på Romerike. Are er opptatt av at elevene skal ha godt undervisningsmateriell, og lager egne undervisningsopplegg/ eget notemateriell.

Atle Tømmervik, trompet/kornett/finmessing

Send e-post til Atle / mob. 907 73 301

Les mer om Atle

Atle underviser i trompet/kornett og horn. Han har 7 års trompetutdanning fra Trondheim musikkonservatorium og Det jyske musikkonservatorium i Århus. Atle er en aktiv freelance musiker, og tar stadig store og må spilleppdrag. Han har 20 års erfaring fra profesjonelle militærkorps, symfoniorkestre, teater/musikaler, kirkelige sammenhenger, band og kammermusikk.

Bert Nummelin, samspill/kor/band

Send e-post til Bert / mob. 920 92 807

Les mer om Bert

Bert underviser i samspilltilbudet i kulturskolen. Her leder han øvelser for kor og band. Han har utdanning fra Framnäs folkhögskola, Berklee College of Music, og har studert korpedagogikk på Høgskolen i Innlandet. I tillegg til å jobbe som freelance slagverker,  underviser han også i Lillestrøm kulturskole.

Bojana Helgesen, musikkterapi og vikar i piano skoleåret 22-23

Send e-post til Bojana / mob. 464 18 295

Les mer om Bojana

Bojana har mastergrad både som pianist og som musikkterapeut. Hun har erfaring fra å jobbe med både barn og voksne. I Nes kommune skal Bojana styrke det kommunale barnehagetilbudet gjennom satsningen på KUL-prosjektet. Hun vil undervise på tilbudet Musikklek for 2-4-åringer med oppstart høst 22.  I tillegg til arbeid med målgruppe barn 0-6 år og deres foresatte, vil Bojana og kulturskolen fra høst 22 tilby tilrettelagt musikkopplæring til barn og unge voksne i Nes kommune som et nyoppstartet fritidstilbud. 

Leif Olav Jortveit

Send e-post til Leif Olav / mob. 984 88 932

Les mer om Leif Olav

Leif Olav har vært ansatt i Nes kulturskole som gitarlærer siden 2018. Han har studert bachelor og mastergrad i klassisk gitar ved Universitet i Agder og Royal Welsh College of Music and Drama i Cardiff, Wales.  Siden 2002 har han jobbet som gitarist, gitar/ bandpedagog ved ulike kulturskoler på sørlandet og østlandet. Han er for tiden også ansatt som gitar og bandlærer i Indre Østfold Kommune.

Linda Christine Bergaplass, fløyte

Send e-post til Linda Christine / mob. 971 44 460

Les mer om Linda Christine

Linda Christine har vært ansatt i Nes kulturskole som fløytelærer siden 2016. Hun er utdannet fløytist og fløytepedagog med master fra Det Jyske Musikkonservatorium i Århus i 2012, bachelor fra Universitetet i Agder og videreutdanningene Administrasjon og ledelse og Ensembleledelse fra Norges Musikkhøgskole. Hun arbeider som fløytepedagog og dirigent i Oslo og omegn, i korps og kulturskoler, og er attraktiv som instruktør på seminarer. Hun har også arbeidet flere år på NMF sine sommerkurs. Hun er aktiv som frilanser på Østlandet og spiller i ensemblet Det ljomar av viking! og i Det Norske Fløyteensemble. I tillegg er hun solofløytist i elitekorpset Opus 82 fra Bærum. 

Marie Strandli Pedersen, piano

Send e-post til Marie / mob. 414 07 357

Les mer om Marie

Marie er pianopedagog og akkompagnatør. Hun har sin utdannelse som klassisk pianist og pianopedagog fra Universitetet i Stavanger, Norges Musikkhøgskole og Universitetet i Agder. Hun har undervist i Nes kulturskole siden 2017, og jobber i tillegg frilans som både utøvende pianist og pedagog.

Pål Vidar Kragstad, trombone/baryton/tuba

Send e-post til Pål / mob. 922 50 482

Les mer om Pål

Pål er fra Oslo og startet sin utdannelse ved Universitetet i Stavanger før reisen gikk til Det Jyske Musikkonservatorium i Århus. Der byttet han fra tenor- til basstrombone, noe han aldri har angret på. Pål har siden 2009 jobbet som frilans-musiker i både militærkorps og orkester i hele landet. Han har også dirigert skole- og voksenkorps i en årrekke. I Nes kulturskole underviser han på trombone, baryton og tuba og dirigerer Framtun og Auli juniorkorps.

Benedikte Lie Andreassenn 

Send e-post til Benedikte / mob. 994 87 228

Les mer om Benedikte

Benedikte underviser i klarinett i Nes kulturskole dette skoleåret. Hun har lang utdanning på klarinett og i pedagogikk, med studiesteder Karlstad universitet, NTNU, Norges Musikkhøgskole og en mastergrad i klarinett fra Liege, Belgia. 

Benedikte har lang fartstid med undervisning, og underviser bl.a. i Lillestrøm kulturskole også. Vi er glade for å ha Benedikte hos oss dette året! 

Trine Dishington Hansen, sang

Send e-post til Trine

Les mer om Trine

Trine underviser i sang, musikklek og musikkteater. Trine har utdannelse som klassisk sanger og sangpedagog fra Mälardalens högskola, Kulturama og Birkagården i Sverige, samt Norges Musikkhøgskole. Hun har undervist i Nes kulturskole siden 2019, og jobber også som frilans sanger og pedagog innenfor flere musikksjangre. I tillegg skriver hun barneoperaer, og er deleier, produsent og aktør i Perleraden Musikkteater, som blant annet lager Prøysen-forestillinger hver sommer. 

Zlatina Moreno, piano

Send e-post til Zlatina / mob. 450 64 840

Les mer om Zlatina

Zlatina underviser i piano og har vært ansatt i Nes kulturskole siden 2012. Hun har studert piano og musikkpedagogikk på universitet i Sofia i Bulgaria, Canada og på Norges musikkhøgskole. Zlatina har en aktiv karriere som solist og kammermusiker, og har blant annet vært distriktsmusiker i Ensemble Oskar i Nord-Norge. Hun har jobbet som pianopedagog og akkompagnatør ved flere kulturskoler og videregårende skoler, og vært teatermusiker og musikkansvarlig ved flere teatre. 


Publisert: 23.07.2019 14:31:58
Sist endret: 22.11.2022 15:30