Innhold

Tilbud til skoler

Klassebesøk

Nes bibliotek tar gjerne i mot klassebesøk.

3. og 8. trinn får hvert år tilbud om et skreddersydde opplegg igjennom Den kulturelle skolesekken, men alle aldersgrupper er selvfølgelig velkomne.

For å få maksimalt ut av tilbudet (både lesestund og bokformidling) er det fint om det gjøres avtale om besøket på forhånd. Biblioteket legger gjerne til rette for oppgaveskriving og prosjektarbeid.

Vi kan også komme til skolen for å fortelle om bøker.

 

Bokpakker

Vi setter gjerne sammen bokpakker med bøker som passer for gitte alderstrinn. Bestillinger kan mailes (barnes@nes-ak.kommune.no) eller ringes inn (63911270), så har vi det klart i løpet av noen få dager. Vi kan dessverre ikke tilby klassesett med bøker. Men dette kan bestilles fra Fylkesbiblioteket i Akershus. De har et stort utvalg med klassesett.

Tilbud til barnehager

Besøk

Nes bibliotek tar gjerne imot besøk fra barnehagene. Det er best om man avtaler tid på forhånd per e-post (barnes@nes-ak.kommune.no) eller telefon (63911270), slik at man kan få maksimalt ut av besøket.
Vi kan også komme til barnehagen for å snakke om bøker der.

 

Lesestund

Biblioteket tilbyr lesestund i biblioteket for barn i alderen 3-6 år hver torsdag kl.11.00, utenom i skoleferiene. Vi leser høyt fra billedbøker, eventyr, rim, regler og kanskje synger vi litt også.

 

Bokpakker

Vi setter også gjerne sammen bokpakker med bøker som passer for småbarn.  Avtal hentetidspunkt.


Publisert: 10.01.2017 12:57:28
Sist endret: 10.01.2017 12:57