Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

• Program Vegalangs på Opaker 21.08. - 23.08. 2020

Vegalangs på Opaker arrangeres i år for tredje gang. Se programpostene nedenfor.

• PROGRAM Vegalangs i Vormadalen

I årets utgave av Vegalangs i Vormadalen kan du oppleve presteenkene på Huser, slåttekurs ved husmannsstuene på Veset, kåseri om midtkammerbygninger, konserter, utstillinger, quiz, gardsbutikker, marked, sykkeltur fra kulturminne til kulturminne og enda mer. Koronatiltak i henhold til FHIs retningslinjer er gjennomført ved samtlige arrangement. Vi henstiller samtidig til at alle tar sine respektive forholdsregler og følger oppfordringer som rene hender, god avstand til andre og å holde seg hjemme om man ikke føler seg frisk.

• KulTour - sykkelløype

Ved hjelp av tilskudd fra Riksantikvaren og Sparebankstiftelsen vil vi sommeren 2020 ha satt opp nye, flotte skilt ved utvalgte kulturminner i Vormadalen. Her skal du kunne sykle på trygge veier og oppleve noe av det området vårt har å by på av severdigheter.

• Vegalangs gardimellom 2020

Vegalangs gardimellom 2020 arrangeres i perioden 13.06. - 28.06.

Les saken »

• Lyst til å delta som arrangør?

Vi har en rekke aktører i Nes som henvender seg til både nesbuer og tilreisende; det være seg garder som driver med sosialt landbruk, åpne museer, kunstnere og kunsthandverkere, næringslivet og andre. Har du lyst til å delta under paraplyen Vegalangs?

• Vegalangs med flere arrangementer i 2020

Vi starter først opp med Vegalangs gardimellom. Deretter følger Vegalangs i Vormadalen og Vegalangs på Opaker. MotorDilla drar Vegalangs måtte dessverre avlyses pga koronakrisaen.

• Fotokonkurranse

Kulturminnebøndene og Vegalangs i Vormadalen sammen med Nes kommune arrangerer en fotokonkurranse der vi ønsker bilder fra KULA-området Vormadalen. SISTE: Pga koronakrisen er fotokonkurransen avlyst. Arrangørene håper å komme tilbake til ny konkurranse på et senere tidspunkt.

• Vellykket gjennomføring av årets Vegalangs i Vormadalen

Til tross for temperaturer nærmere 30 grader, ble årets Vegalangs i Vormadalen en suksess med godt besøkte arrangement.

• Bli med på Quiz!

VEGALANGS I VORMADALEN: I forbindelse med bussturen der midtkammerbygninger er tema, vil det hver uke framover komme en billedquiz hvor svaret er fra et av stedene bussen kommer innom.

• Sykkelrebus

Under årets Vegalangs i Vormadalen blir det mulighet for å ta med familien på sykkeltur mellom kulturminner i Vormadalen.

• Ny hjemmeside

Vegalangs har nå fått ny hjemmeside. Denne vil bygges opp etter hvert, så har du tips eller ideer om hva som bør være å finne her, er det fint om du tar kontakt med oss.

• Støtte fra riksantikvaren

Vi er veldig glade for at riksantivaren har bevilget midler til skilting av kulturminner i Vormadalen.

• Turistvegen

Er du ny i bygda? Eller på besøk? Unn deg en rundtur langs turistvegen Vegalangs, eller ta noen avstikkere på sjarmerende småveger i vakkert kulturlandskap, majestetisk skoglandskap eller langs vakre elver, åer og småvann.

Publisert: 07.03.2019 17:17:21
Sist endret: 07.03.2019 17:17