Vaksinering foregår på Opaker.

Slik finner du vårt vaksinesenter: 
Adresse: Skolealleen 2, 2166 Oppaker
Vaksinesenteret ligger langs E16, i den gamle SFO bygningen vis a vi Nes næringspark og Opaker Flerbrukshus. 

Leveranse av vaksiner
Fremover vil både Pfizer og Moderna være tilgjengelig, og det betyr at du kan velge vaksinetype. I tillegg tilbyr vi et lite parti med Nuvaxovid som er en proteinbasert vaksine, altså produsert på "gammeldags" måte i motsetning til mRNA vaksinene fra Pfizer og Moderna.

Drop-in alle dager - timebestilling

🔹For Pfizer og Moderna kan du enten bestille time eller velge drop-in på alle oppsatte vaksinedager uavhengig om det er dose 1, 2 eller oppfriskningsdose, du trenger altså ikke å bestille time!  Husk at det må ha gått 3-4 uker mellom dose 1 og 2.  
🔹Vi tilbyr Nuvaxoid på enkelte oppsatte dager, ring vaksinetelefonen for å bestille time, telefon: 66 10 40 80 (man-tors kl. 09-13) 

Fra 1. mars til 21. juni vaksinerer vi i hovedsak: 

  • Tirsdager kl.  9-15 drop-in kl. 09-14
  • Onsdager kl.16-20 NB! kun i partallsuker, drop-in hele åpningstiden
  • Torsdager kl. 9-15 drop-in kl. 09-14

Det er i første omgang ikke planlagt vaksinering etter 21. juni, men dette kan endres seg på kort varsel.

Dose 4
Nes kommune tilbyr oppfriskningsdose (dose 4) til de over 80 år som ønsker oppfriskningsdose. Man kan enten komme innom på drop-in de dagene vaksineseteret er åpent, eller ringe vaksinetelefonen og avtaler tid.

Vaksinepass - koronasertifikat

For innbyggere som ikke har mulighet for å benytte digitalt vaksinepass, eller selv skrive det ut,  tilbyr vi utskrift av vaksinepasset. Utskrift  kan kun gjøres ved personlig fremmøte i åpningstiden på vaksinesenteret. 

Vi oppfordrer innbyggere som har tenkt seg på reise utenlands til snarest å sette seg inn i regler som gjelder angående vaksinepass på reisemålet, for eksempel på nettsiden https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/

Timebestilling

Ønsker du å bestille time for vaksinering kan du gjøre dette ved å følge denne linken https://timebestilling.remin.no/dgi-nes eller sendes oss en SMS 940 03 962 og be om time. Husk navn og fødselsdato! Telefonnummeret er kun for mottak av SMS, du kan ikke ringe. Du vil få en sms med tildelt time. Eller du kan ringe vaksinetelefonen tlf. 66 10 40 80 (man-tors 9-13 - NB! kan være avvik ved høytid og ferie).

Det er fortsatt viktig å gi oss beskjed om du ikke kan møte til tildelt tid!
Da sender du SMS til 940 03 962 og melder fra om dette. Husk navn og fødselsdato! Telefonnummeret er kun for mottak av SMS, så du vil ikke motta svar på meldingen din.   

Har du spørsmål?
Har du spørsmål om vaksineringen så kan det være nyttig å sjekke våre "Ofte stilte spørsmål om koronavaksinering" før du kontakter oss.

Har du husket å oppdatere din kontaktinformasjon?
Er du usikker på om du er registrert med riktig telefonnummer, ber vi deg om å gå inn på https://www.norge.no/oppdater-kontaktinformasjon  for å oppdatere din kontaktinformasjon. 

Informasjon om koronavaksinen - nasjonale myndigheter
Nasjonale helsemyndigheter oppdaterer forløpende informasjonen om vaksinen. Følg med på: