Regjeringen viderefører tiltakene mot koronavirus til og med 13. april. Det betyr blant annet fortsatt stenging av skoler og barnehager. Se alle tiltakene på regjeringens side:

Tiltakene mot koronavirus videreføres

 

På grunn av svært mange telefonhenvendelser til fastleger og legevakt, er det opprettet et ekstra telefonnummer  66 10 44 44. Telefonen besvares av helsepersonell.  

 

Alle henvendelser som kan vente må vente! Husk at det fortsatt er influensasesong, og at det er sesong for forkjølelse. 

 

All tilgjengelig informasjon om koronaviruset finnes på Folkehelseinstituttet sin nettsideHelsenorge.no har laget en side med vanlige spørsmål og svar om koronaviruset. Den finner du her.

 

Dersom du ikke finner svar på det du lurer på, kan du ringe informasjonstelefonen på 815 55 015 som har åpent hverdager 08-18 og helger 09-16. 

 

Har du spørsmål om korona til oss i Nes kommune? send oss gjerne en e-post:  covid19@nes-ak.kommune.no. E-postkontoen betjenes av ansatte i Nes kommune, mandag til fredag.

 

Ilustrasjon: Stavanger kommune

 

Husk at det viktigste en kan gjøre for å unngå å smitte andre og bli smittet selv – både når det gjelder influensavirus og koronavirus – er god hoste- og håndhygiene!