Innhold

    

Viktig om åpningstider og reservasjon på bua.io

BUA NES bruker nå kun reservasjonsløsningen for lån. På grunn av covid-19 pandemien vil det ikke være mulighet til drop in. Alle utleveringer må avtales med oss før henting.

Utlån skjer kun på mandag 09-15 og torsdag 9-18 for å overholde gjeldende smittevernsregler med rengjøring av utstyr etc.

1. BUA NES er ikke en betjent utlånssentral. Det betyr at du må ha en avtale med oss før du kommer å henter/leverer utstyr.

2. BUA NES baserer seg på reservasjon på nett (bua.io). Reglene er at man ikke kan reservere utstyr mer enn 14 dager i forveien, senest 2 dager før. 

3. Utstyret låner man i inntil 7 dager.

Har du behov for kontakt med oss kan du sende mail eller kontakte Øystein Sørnes på 47683739. Vi besvarer så raskt vi kan.

Reservasjonen gjør du her

Hva er BUA Nes?

BUA er en gratis utlånsordning for alle innbyggere i Nes kommune. BUA –NES er en del av et lands-omfattende nettverk av utlåns-sentraler. BUA – NES  er en av over 100 utlånsordninger spredd rundt i Norge som som låner ut sports- og fritids-utstyr, helt gratis.

BUA – NES begynner å bli ganske fylt opp av utstyr. Ski, støvler, skøyter, telt, rygg-sekker, sovepost, truger, bålpanner, fjellstøvler, sykler, kanoer og annet utstyr er klart for utlån. BUA NES er et tilbud for alle innbyggere i Nes kommune, og vi håper du vil bruke det flittig.

BUA - NES administreres av utekontaktene i Nes kommune. 

Målet er å tilby fritidsutstyr til gratis utlån så flest mulig kan komme seg ut og gjøre artige aktiviteter, uten at det koster skjorta.

BUA – NES er flere ting på en gang;

  • Det er folkehelse fordi en kommer seg ut i frisk luft.
  • Det er ut-jevnende fordi en ikke behøver å ha penger til å skaffe seg all verdens mulige og umulige ting.
  • Det er ressursbesparende fordi utstyret ikke bare blir brukt en gang og havner innerst i en garasjen.

Reservasjonsløsning

Som føreste BUA ordning i landet er vi stolte av å kunne tilby reservasjon til brukere av utlånssentralen. Dette vil i første omgang være et prøveprosjekt men vi forventer at det blir et fast tilbud på nettsidene våre.

Hva betyr det for deg?

- Alle som ønsker å låne utstyr fra BUA NES gjør reservasjonen av utstyret selv via våre nettsider.
- Alle som ønsker å låne må opprette en brukerprofil på nettsiden slik at vi har rett kontaktinformasjon på deg.
- Man kan ikke reservere mer en 14 dager i forveien, og ikke senere enn 2 dager før.
- Man kan låne utstyret i maks 7 dager før det må leveres igjen.

Det er viktig å merke seg at BUA NES ikke er en betjent utlånssentral, slik at det er viktig med avtale med ansatt før man kommer for å henter utstyret. Vi prøver å være fleksible for å få til flest mulig utlån. 

Skulle du ha behov for å kontakte oss kan du gjøre det ved å sende mail til;
bua@nes.kommune.no

Se utstyret og gjør reservasjon her


Publisert: 17.11.2016 13:01:33
Sist endret: 11.02.2021 15:43