Innhold

   

I år som tidligere år stenger BUA NES i Juli. Det betyr at utstyr som skal reservers og brukes i sommer må hentes ut på torsdag 30/6. Sett fra og til dato til 30/6, så endrer vi det til 04/8 i vårt system når du henter.
Mye er allerede reservert, så vær rask hvis du ønsker å låne. Minner om to dagers reservasjonsfrist, så tirsdag 28/6 er siste mulighet til å reservere utstyr for sommeren.
Reservasjonen gjør du her

 

Viktig om åpningstider og reservasjon på bua.io

BUA NES bruker kun reservasjonsløsning for lån. Det er ikke mulighet til drop in. Alle utleveringer må avtales med oss før henting.

Utlån skjer kun på tirsdag 13.00-15.30 og torsdag 14.00-18.00. 

1. BUA NES er ikke en betjent utlånssentral. Det betyr at du må ha en avtale med oss før du kommer og henter/leverer utstyr.

2. Man kan ikke reservere utstyr mer enn 14 dager i forveien, senest 2 dager før man skal hente utstyret. Vil du hente utstyret på tirsdag, må det reserveres senest søndag. 

3. Utstyret låner man i inntil 7 dager.

4. Vennligst overhold lånevilkårene, slik at dette gratis tilbudet kommer alle til gode.

Har du behov for kontakt med oss kan du sende mail eller kontakte oss på 66 10 42 22. Vi er kun tilgjengelige på telefon på åpningsdagene. 

Reservasjonen gjør du her

Hva er BUA Nes?

BUA er en gratis utlånsordning for alle innbyggere i Nes kommune. BUA –NES er en del av et lands-omfattende nettverk av utlåns-sentraler. BUA – NES  er en av over 100 utlånsordninger spredd rundt i Norge som som låner ut sports- og fritids-utstyr, helt gratis.

BUA – NES begynner å bli ganske fylt opp av utstyr. Ski, støvler, skøyter, telt, rygg-sekker, sovepost, truger, bålpanner, fjellstøvler, sykler, kanoer og annet utstyr er klart for utlån. BUA NES er et tilbud for alle innbyggere i Nes kommune, og vi håper du vil bruke det flittig.

BUA - NES administreres av utekontaktene i Nes kommune. 

Målet er å tilby fritidsutstyr til gratis utlån så flest mulig kan komme seg ut og gjøre artige aktiviteter, uten at det koster skjorta.

BUA – NES er flere ting på en gang;

  • Det er folkehelse fordi en kommer seg ut i frisk luft.
  • Det er ut-jevnende fordi en ikke behøver å ha penger til å skaffe seg all verdens mulige og umulige ting.
  • Det er ressursbesparende fordi utstyret ikke bare blir brukt en gang og havner innerst i en garasjen.

Reservasjonsløsning

Som føreste BUA ordning i landet er vi stolte av å kunne tilby reservasjon til brukere av utlånssentralen. Dette vil i første omgang være et prøveprosjekt men vi forventer at det blir et fast tilbud på nettsidene våre.

Hva betyr det for deg?

- Alle som ønsker å låne utstyr fra BUA NES gjør reservasjonen av utstyret selv via våre nettsider.
- Alle som ønsker å låne må opprette en brukerprofil på nettsiden slik at vi har rett kontaktinformasjon på deg.
- Man kan ikke reservere mer en 14 dager i forveien, og ikke senere enn 2 dager før.
- Man kan låne utstyret i maks 7 dager før det må leveres igjen.

Det er viktig å merke seg at BUA NES ikke er en betjent utlånssentral, slik at det er viktig med avtale med ansatt før man kommer for å henter utstyret. Vi prøver å være fleksible for å få til flest mulig utlån. 

Skulle du ha behov for å kontakte oss kan du gjøre det ved å sende mail til;
bua@nes.kommune.no

Se utstyret og gjør reservasjon her


Publisert: 17.11.2016 13:01:33
Sist endret: 27.06.2022 09:35