Vinterferie 2020

MANDAG 17.2 Trysilfjellet

Det blir ikke vinterferie uten en tur i alpinbakken! Bussen går fra Auli snuplass klokken 07.00, svipper innom Årnes stasjon kl. 07.30 og Vormsund buss st. kl. 07.45. Avreise fra Trysil kl. 16.45 (ca. 3 t busstur). Det anbefales noe erfaring med ski/snowboard for å være med på denne turen. For heiskort og busstur betaler du 300 kroner. Betales ved påmelding på Nes bibliotek. Samtykkeskjema må leveres. Ta med mat og drikke, eller du kan kjøpe selv i bakken. Påmeldingsfrist: 7. februar.
Aldersgrense: 8.klasse – t.o.m. 17 år.

TIRSDAG 18.2 Oslo Klatresenter

Vi fyller opp bilene og reiser til Oslo Klatresenter, Oslos nyeste innendørs klatresenter. Vi har 14 plasser i bilene. Inngangsbilletten koster 80 kroner. Betales ved påmelding. Du kan låne klatreutstyr av oss, hvis du ikke har dette selv.  Denne turen passer for alle, uansett klatreerfaring. Ansvarserklæring må fylles ut på nettsiden https://www.osloklatresenter.no/informasjon/ansvarserklæring . (Hvis deltakere ønsker å klatre Høydeløypa i klatresenteret (se hjemmeside, kr 110), betales dette selv). Oppmøte på Årnes ungdomscafè kl. 09.00. Dørene på ungdomscafeen åpner ikke tidligere. Vi er tilbake ca. kl. 16.00. Ta med mat og drikke, eller kjøp dette på stedet. Påmelding til Nes bibliotek. Samtykkeskjema og betaling leveres ved påmelding. Påmeldingsfrist: 7. februar.
Aldersgrense: 7.klasse – t.o.m. 17 år.

ONSDAG 19.2  Altitude trampolinepark og gratis kino

Altitude er den største trampolineparken i Norge! Her er det ninjabaner, trapes, klatrevegger, airbags og trampoliner i alle størrelser. Masse moro for alle! Egenerklæring må fylles ut av foreldre/foresatte på nettsiden https://altitudenorway.pfestore.com/waiver/WaiverInfo.aspx. Pris kr 150. Betales ved påmelding på Nes bibliotek. Medbrakt mat og drikke er ikke tillatt, men det er lurt å ta med noe man kan spise og drikke i bilen. Oppmøte på Årnes ungdomscafè kl.10.30. Dørene på ungdomscafeen åpner ikke tidligere. Vi er tilbake ca kl. 15.00.
Samtykkeskjema må også leveres på biblioteket. Påmeldingsfrist: 7. februar.
Aldersgrense: 6. klasse - t.o.m. 17 år

Gratis kino på onsdag kveld! Det er begrenset med plasser så her er det førstemann til mølla som gjelder. Mer info om hvilken film som vises og aldersgrense kommer senere. Dette legges ut på Utekontakten i Nes kommune og Årnes Ungdomscafé sin Facebook-side. Påmelding til kino skjer på Årnes ungdomscafè onsdag 19.02 fra kl. 12.30.

NB! 50 kr depositum som betales tilbake før inngang til kinosalen. Dette pga mange erfaringer med at ungdom melder seg på og tar opp plasser, men ikke møter til filmen.

TORSDAG 20.2 Bowling og Laserspill

Bowling 1 på Jessheim tilbyr bowling og laserspill. Det blir to serier med bowling og to laserspill for kun 100 kroner. 16 plasser tilgjengelig. Betaling ved påmelding.Oppmøte på Årnes ungdomscafè kl. 11.30. Dørene på ungdomscafeen åpner ikke tidligere. Vi er tilbake ca. kl. 15.30. Samtykkeskjema må leveres. Påmeldingsfrist: 7. februar.
Aldersgrense: 6. klasse - t.o.m. 17 år.

Vi avslutter ferien med

SpecterCon på Nes kulturhus torsdag 20.-lørdag 22. februar

LAN treff slår aldri feil! Her kan data- og spillinteresserte barn og ungdommer treffes på en sosial samlingsplass og trygg arena med flere voksne tilstede. Påmelding skjer på nettsidene til Kulturhuset. Ta med eget utstyr som gaming PC, spillkonsoll, skjerm og kanskje en gamingstol? Husk også på å ta med kabler. Aldersgrense 10-20 år. Pris for hele helgen er 200,- For mer informasjon og  påmelding, se nettsidene til Nes Kulturhus.

Åpningstider:

Torsdag         11:00 – 23:00

Fredag           11.00 – 23.00

Lørdag           11.00 – 19:00

Gratis billett til Nes svømmehall

Vi har begrenset med billetter, så førstemann til mølla. Billettene kan hentes på Årnes Ungdomscafé i klubbens åpningstid, og gjelder en valgfri dag i vinterferien. Aldersgrense: 12 år – 17 år. Svømmehallen har egne vakter/livreddere. Utekontaktene deltar ikke.

OBS! Påmelding til aktivitetene er ikke gjeldende før egenandel er betalt og samtykkeskjema er levert. (Skjema finnes på kommunens hjemmesider, biblioteket og på fritidsklubbene).

Publisert: 27.01.2020 10:18:19
Sist endret: 27.01.2020 10:18