Innhold

Vinnerklassen ble 6 klasse ved Østgård skole, som har vært engasjerte og aktive. De 11 elevene har loggført hele 367 økter i løpet av perioden 8. til 28. mai. Tirsdag denne uken fikk klassen besøk av ordfører Grete Sjøli og undertegnede, og det var et hyggelig møte med god stemning i klassen. De kunne fortelle om ulike aktiviteter som blant annet gåtur til Årnes, hopping på trampoline, løpeturer og ikke minst at de hadde fått med seg foreldrene på aktiviteter også! Klassen fikk et diplom for god innsats, og fikk vite at premien er en dag for hele klassen til klatreparken i Sørum.

 Vinnere av aktivitetskonkurransen, sammen med ordfører Grete Sjøli til venstre og klasseforstander Ann Kristin Weng Lundberg til høyre
Vinnerne av aktivitetskonkurransen, sammen med ordfører Grete (t.v.) og lærer Ann Kristin (t.h.)

‘Norge rundt på 21 dager’stiller ikke noe krav til type aktivitet, det kan være alt fra å klippe gresset, leke, gåturer, gjøre husarbeid til friluftsliv og trening. Så lenge elevene er i bevegelse så kan de registrere aktiviteten. Dette var runde tre av tre i skoleåret 2016-2017, og skoler i Nes, Gjerdrum og Hurdal har deltatt. De klassene som har hatt en deltakerandel på mer enn 50% mottar i dag en fruktkurv i premie!

Ønsker dere alle en riktig god sommer, med en god balanse av aktiviteter og avslapning!

 

Skrevet av
Berna Marie Sommerseth
Folkehelsekoordinator


Publisert: 21.06.2017 14:40:00
Sist endret: 21.06.2017 14:40