Mange har kontaktet oss vedr manglende veglys på grensen mellom Auli og Rånåsfoss

Status pr. 9. januar

Det er et mellomparti, Sandnes som eies av en privat utbygger. I dette området viser det seg at veglysene er koblet ut av utbygger, i forbindelse med bygging av planlagt gangveg.

Nes kommune vil frem til utbygger får på plass en midlertidig ordning tilby skoleskyss til skolebarn. Dette gjelder fra fredag 10.1. De dette gjelder vil få informasjon via Auli skole.

Hva har skjedd i saken?

• Nes kommune har meldt sak om mørke gatelys til vår leverandør, tilbakemeldinger er at det nå lyser frem til gammel kommunegrense.
  • Sørum kommune lovet at Sandnesstubben skulle repareres og lyssettes før jul. Nes kommune har nå purret Lillestrøm kommune, og de har lovet at deres leverandør Arkel skal få lys i Sandnesstubben i dag, onsdag 8. januar

Publisert: 08.01.2020 15:04:52
Sist endret: 08.01.2020 15:04