Bli med Utekontaktene i Nes til en helg i alpinbakkene i herlige Skeikampen. Her er det 9 skiheiser og hele 21 nedfarter i alle farger og terrengpark. Vi bor denne helga i en stor hytte med alle fasiliteter, ski-inn og ski-ut for både alpint og langrenn. Det er nødvendig med noe skiferdigheter fra tidligere.

Pris: 350 kr. Dette inkluderer ALT! - overnatting, transport, heiskort to dager og mat. Du smører matpakke eller spiser lunsj i hytta lørdag og søndag. Hvis du heller vil kjøpe mat i bakken, betaler du det selv.

Avreise fredag 31.1. kl. 16.00 fra Årnes ungdomsklubb, og tilbake søndag kveld.

Ta med sengetøy(laken, dyne- og putetrekk), håndkle, toalettsaker, godt med klær, votter, lue og alpinski eller snowboard. Obs! Hvis man glemmer sengetøy må man leie dette på stedet (160 kr), og dette betaler deltaker selv.

Innlosjering på to – og firemannsrom. Gutter og jenter hver for seg.

Alder: 8.klasse t.o.m. 17 år.

Bindende påmelding innen 17. januar med kontant betaling og signert samtykkeerklæring på Nes bibliotek. Begrenset antall plasser.

Det vil være med tre utekontakter under hele oppholdet. Arrangementet er rusfritt.

Kontakt BUA Nes for gratis utlån av skiutstyr. Gå inn på bua.io og reserver utstyr.

Spørsmål? Send e-post til utekontakt@nes-ak.kommune.no eller kontakt oss på Facebook; Utekontakten i Nes kommune

Samtykkeerklæring kan du laste ned her.

Publisert: 02.01.2020 09:56:58
Sist endret: 02.01.2020 09:56