Vi jobber for å øke kapasiteten. Det er viktig at de som trenger å komme i kontakt med legevakt kommer igjennom på telefonen, og får den hjelpen de trenger.

De som har symptomer og grunn til å tro at de kan være smittet av korona (covid- 19), kan ringe og få en vurdering av om de skal testes.

På grunn av stor pågang må vi prioritere hvem som skal testes. Vurderingen blir gjort på bakgrunn av myndighetenes kriterier for testing. Innbyggere som har symptomer og er syke vil bli prioritert først. For at testsvaret skal være mest mulig pålitelige, bør test tas først etter å ha hatt symptomer over et par dager.

Husk at alle som har symptomer på luftveisinfeksjon, skal være hjemme til de er symptomfrie, uavhengig av  et evt. testsvar.

Har du spørsmål?

De som har generelle spørsmål om koronaviruset, skal ringe vår informasjonstelefon: 66 10 44 44. Telefonen besvares av helsepersonell man-fre kl: 10-15.

Du kan også lete etter svar på helsenorge.no og fhi.no  før du ringer kommunens nformasjonstelefon.

Publisert: 17.08.2020 21:33:17
Sist endret: 17.08.2020 21:33