Innhold

Bli med på Stolpejakten App & Go på Brårud utenfor Joker lørdag 11. mai mellom kl. 11:00-14:00. Der vil arrangøren Vestre Fenstad Vel kunne informere om stolpejakt, hjelpe til med appen og det er et fint startpunkt for å ta stolper på Brårud.

Bli også med på oppstartsarrangement ved Dragsjøhytta søndag 12. mai. Der kan dere bli med på en fellesvandring kl. 11.00. Da har en mulighet til å nå alle 20 stolpene i løpet av 2-2,5 timer. Det kommer til å være to erfarne stolpejegere tilstede som kan veilede nye deltaktere i bruk av appen og svare på eventuelle andre spørsmål om stolpejakt. Kombineres med åpning av crossløype for barn ved hytta, som Fjellfoten sykkelklubb har finansiert kl. 14.00. Snorklipping ved ordfører.


Foto: Stolpejakt på Neskollen 2018

I følgende områder av Nes kan du gå på stolpejakt i år:
Vormsund, Opaker, Hvam, Auli, Brårud, Årnes, Dragsjømrådet

Stolpejakt er et gratis, fysisk lavterskeltilbud der du kan være med å jakte på stolper i ditt nærmiljø. Du velger selv om du vil gå, løpe eller sykle. Du trenger ikke å ha spesielle kunnskaper om orientering for å delta. Mange av stolpene (grønn markering) kan også nås av rullestolbrukere, med barnevogn, rullator og sykkel.

Last ned appen "Stolpejakten" og bli med ut på stolpejakt! :-) Det er også mulig å hente kartbrosjyrer på følgende steder fra 10.mai (Servicetorget fra 8. mai): 

  • Opaker og Vormsund: FUVO klubbhus og Aktiv Fysioterapi Vormsund (Amfisenteret).
  • Hvam: Coop Extra, Mix kiosken, Nes Arena.
  • Auli: Kiwi og Coop Extra.
  • Årnes: Servicetorget på Rådhuset, biblioteket og Sport1.
  • Dragsjøhytta: I en kasse på veggen under taket ved inngangspartiet.
  • Brårud: Joker Brårud

FUVO, Opaker Vel, Hvam I.L , Søndre Auli Vel, Årnes Vel, Stiftelsen
Dragsjøhytta, Vestre Fenstad Vel og ivrige ildsjeler i Vormsund har i
samarbeid med Nes kommune gleden av å invitere dere alle til
Stolpejakt 2019.


Publisert: 06.05.2019 11:03:40
Sist endret: 06.05.2019 11:03