Antall vaksinerte i Nes (tall hentet fra det nasjonale vaksinasjonsregisteret SYSVAK):

🔹   14847 innbyggere har fått første dose
🔹     7269 innbyggere har fått to doser og er fullvaksinert

Vi gjør oppmerksom på at tallene vi henter i det nasjonale vaksinasjonsregisteret inkluderer vaksinedoser til prioritert helsepersonell.

Alle voksne som er folkeregistrert i Nes og som er registrert med riktig telefonnummer har fått tilbud om første dose.
Vi har vaksinert fortløpende etter prioriteringsgruppene som FHI har anbefalt. Nå har samtlige voksne som er folkeregistrert i Nes og som er registrert med riktig telefonnummer fått SMS med tilbud om koronavaksine.

Har du av en eller annen grunn ikke har fått tilgang til å bestille tid for vaksinering?  Da ber vi om at du så fort som mulig går inn via denne lenken https://timebestilling.remin.no/dgi-nes for å bestille første dose, eller kontakte vaksinetelefonen på 66 10 40 80, hverdager kl. 09-13.

Obs!! Avbestilling av time
Vi erfarer nå at flere uteblir fra vaksinetimen sin. Blir du syk eller av en eller annen grunn blir forhindret fra å møte opp er det viktig at du kontakter vaksinetelefonen 66 10 40 80, hverdager mellom kl. 09 og 13, og melder fra om dette. Utover åpningstiden kan du sende SMS til 940 03 962 - HUSK å skrive navn og fødselsdato!

Leveranse av vaksiner
Varslet forsendelse av vaksiner de kommende ukene:

🔹I uke 30: 1746 doser
🔹I uke 31:   792 doser

Revaksinering
Vaksinasjon med andre dose vil fortsette etter gjeldende retningslinjer fra Folkehelseinstituttet.

Vaksinedoser til overs
I uke 30 kan det bli aktuelt å fremskynde timen for dose to i hovedsak for de av dere som det har gått 6 uker eller mer siden første dose. Forutsatt at du da kan møte ettermiddag/kveld onsdag og torsdag i uke 30 uavhengig av når timen blir. Det kan også bli aktuelt å tilby første dose til personer som bor i andre kommuner.

⁉️Er dette aktuelt for deg?
Meld fra til oss ved å sende navn, fødselsdato og mobiltelefonnummer på SMS til tlf. 940 03 962. Merk at dette telefonnummeret kun er for mottak av SMS. Henvendelser til dette nummeret vil ikke bli besvart med mindre det er aktuelt å gi deg time på kort varsel når andre uteblir fra vaksinasjon.

Følg med på vår samleside om korona: www.nes.kommune.no/korona

Information about the vaccine in English and other languages: https://www.fhi.no/publ/informasjonsark/vaksine-mot-koronavirus---comirnaty-biontech-og-pfizer/

Publisert: 23.07.2021 17:26:14
Sist endret: 23.07.2021 17:26