Dagens tips til 5 om dagen
Små eller store som svinser småsultne rundt på kjøkkenet før middagen er klar? Se hva som skjer hvis du setter strimlede grønnsaker på bordet og annonserer ventemat.

Kilde: www.frukt.no

Dagens aktivitetstips
Ut på tur, aldri sur!
Alle som har barn vet at ikke det alltid er helt sant… Her kommer folkehelsekoordinators tips til #dagensaktivitet i forbindelse med #folkehelseukaines , som gir gode sjanser for en god tur for store og små :-)

Kjør til Fløyta i Skogbygda, det er søkbart i google maps. Her kan dere parkere bilen, og gå på tur. Dere kan gå rundt vannet, til Jenshøgda, eller velge av de mange stier i området. Tilpass turen til turfølget, og dersom det er barn med, ta dere god tid til å utforske og leke i naturen underveis. Husk nistemat og drikke, som kan spises i gapahuken ved vannet. Og godt med klær etter vær. God tur :-)

Bålplassen ved Fløyta, Skogbygda. Foto: Berna Marie Sommerseth

Dagens latter
Mat og følelser i verdens rikeste land

Kilde: Helsedirektoratets sukkerkampanje

Del bilder og aktiviteter med oss!
Vi blir glade om dere deler deres aktiviteter i folkehelseuka med oss, med å bruke en eller flere av følgende hashtagger/emneknagger:
#helseines #folkehelseukaines #nesimitthjerte #neskommune #friskliv #gladmatnes #friskmatnes #helseines #gladines #folkehelseukaines #nesimitthjerte #neskommune #dagensaktivitet

Publisert: 13.09.2020 09:00:00
Sist endret: 13.09.2020 09:00