Kommune-Kari er kommunens chat-robot. Hun skal hjelpe deg med å finne svare på spørsmål om kommunale tjenester. Kari blir aldri lei av å svare på spørsmål og er tilgjengelig døgnet rundt, 24/7 - 365 dager i året. Hun sørger for at kommunen alltid er tilgjengelig. Kari lærer noe nytt hver dag så om hun ikke kan svare deg, gi henne en tommel ned, så tar vi dette med i den videre opplæringen av henne.

Trenger du å komme i kontakt med din saksbehandler kan du fortsatt ringe vedkommende direkte.

Kontakt oss via e-post

Du kan sende en e-post til postmottak. Postmottak sørger for å registrere din henvendelse og sette den til rette saksbehandler. NB! sensitive opplysninger skal ikke sendes pr. e-post.

Sikker innsending av brev og dokumenter via en sikker kanal

Du kan trygt sende inn dokumenter til oss, selv om de inneholder sensitive opplysninger. Etter å ha logget inn med din elektroniske ID vil du bli ført videre inn i et kontaktskjema.

Her kan du sende sensitive brev og dokumenter

Kontaktskjemaet er knyttet direkte opp mot vårt arkivsystem og din henvendelse/dokument vil bli overført direkte på en trygg og sikker måte. Vi oppfordrer både privatpersoner og virksomheter til å benytte denne måten å sende dokumenter trygt inn til oss.

Vakttelefoner

Oversikt over vakttelefoner