På bakgrunn av et smitteutbrudd ved Neskollen skole har kommuneoverlegen besluttet å sette Neskollen skole på rødt nivå ut uke 21.  Dette innebærer også at aktiviteter i Neskollen-hallen og Neskollen-bassenget  utgår i samme periode.

-Dette gjøres med bakgrunn i smittesituasjonen og for å skape bedre forutsigbarhet for elever og ansatte ved skolen, sier kommuneoverlege Unni Berit Schjervheim.

Noe av det viktigste vi alle kan gjøre for å redusere smitte:

• Ha kontakt med færre  og reduser antall nærkontakter vi er sammen med i løpet av en uke. Unngå store forsamlinger.
  • Holde oss hjemme og teste oss om vi har symptomer, selv om vi tror det er allergi eller en liten forkjølelse
  • Høre på smittesporerne og overholde karantenetiden enten det gjelder smittekarantene eller ventekarantene

Les mer på vår samleside om korona: www.nes.kommune.no/korona Der finner du blant annet  oppdatert informasjon om smittesituasjonen, gjeldene tiltak og regler samt alt om vaksinering.

Sammen, på avstand - med kaldt hode og varmt hjerte <3

Publisert: 12.05.2021 19:05:17