Innhold

Nærmere 8.500 personer har i den årlige undersøkelsen til bransjeforeningen Badelandene.no kåret det beste bade- og svømmeanlegget blant medlemsbedriftene.

Undersøkelsen gjennomføres på vegne av 22 av landets største bade- og svømmeanlegg som har om lag 3 millioner gjester tilsammen og hensikten er blant annet å løfte bade-opplevelsen som fritidsaktivitet.

– Vi kårer en sammenlagtvinner for hele undersøkelsen, i tillegg til at vi offentliggjør de fem beste i hver kategori, forteller Unni Mesel. Og i år var det altså igjen Østfoldbadet som stakk av med den gjeveste prisen, mens Nes svømmehall vant kategorien for henholdsvis ‘best på renhold’ og ‘best på gjenbesøk’.

- Vi er selvsagt svært tilfredse med at gjestene har tatt oss godt i mot og er så fornøyde med anlegget», uttaler Teis Lund Gregersen, daglig leder for Nes Svømmehall. Anlegget åpnet dørene til skolestart 2017 og er således et av de ferskeste medlemmene i Badelandene.no.

De fem beste badelandene i årets undersøkelse ble:

1. Østfoldbadet

2. Polarbadet

3. Nes Svømmehall

4. Trønderhallen

5. Hovden badeland

 

Kundeundersøkelse og benchmarking

- Det er flere grunner til at vi gjør dette, sier Mesel. For det første er det nyttig for alle i bransjen at vi gjør en årlig kundeundersøkelse. Dette gir oss en tydelig tilbakemelding på hva våre gjester synes om renhold, service og anleggene som helhet. For det andre er det både en nyttig og interessant øvelse å se hvordan ens eget anlegg ligger i forhold til gjennomsnittet. – På denne måten hjelper både gjestene og andre anlegg oss å bli bedre, ved at vi får konkrete innspill å jobbe videre med, avslutter Unni Mesel

Badegjestene er fornøyd

Årets undersøkelse viser at gjestene er meget fornøyd med opplevelsene, renholdet og service. Fjorårets sterke resultater var ingen tilfeldighet. I år er kundene enda mer fornøyd med et snitt på 5 på en skala fra 1 til 6 i questback-undersøkelsen.

 

 

 


Publisert: 09.11.2017 13:40:07
Sist endret: 09.11.2017 13:40