Vi har fått ny nettadresse,  www.nes.kommune.no  siden vi nå er den eneste kommunen som heter Nes slipper vi å bruke -ak i adressen.

For at alle skal finne fram og til vi rekker å markedsføre ny side skal den «gamle» siden peke til den nye, det heter i IT verden redirecte.  På den måten skal begge adressene fungere en stund fremover. Alt såre vel, det fungerte fint til det ikke gjorde det lengre.

 

Har du fått feilmelding?

 

Det er det flere årsaker til, det er https:// som er problemet med både redirecten og  det samme når du forsøker å gå inn på Min side. Problemet er at det er flere av oss, som har vært inne tidligere og får opp https:// automatisk fordi dette ligger i nettleseren. Kanskje noen også har lagret det som favoritt.

Dette må du gjøre!

Løsningen er at du går inn via www.nes.kommune.no eller  så må du skriver den gamle adressen uten s, dvs. http://www.nes-ak.kommune.no  så  kommer du inn og redirecten fungerer slik den skal.

Domene www.nes.kommune.no er registrert hos ID porten, vi venter nå på at Difi skal registrere domenet. Først da vil alt fungere som det skal med pålogging til Min side.

Lær deg allerede nå vår nye adresse: www.nes.kommune.no

 

 

 


Publisert: 29.04.2020 18:22:07
Sist endret: 22.01.2023 21:27