Det er påvist et mutert virus i Nordre Follo, en virusvariant som sprer seg raskere enn det vi tidligere har sett. Kommunen har deltatt i møter med Statsforvalteren og nasjonale myndigheter om smittesituasjonen. Det er innført strenge tiltak i Nordre Follo og i 10 nærliggende kommuner, Nes er ikke berørt av dette.

-Vi følger fortløpende med på utviklingen og vil fortsatt følge de råd og anbefalinger som blir gitt fra nasjonale myndigheter, men er forberedt på at endringer kan skje fort, sier ordfører Grete Sjøli

Kommuneoverlegen minner om at det er viktig at vi alle følger de smittevernrådene som er gitt:
  • Hold deg hjemme om du er syk, selv med milde lutfveissymtomer
  • Hold deg mest mulig hjemme og begrens antall personer du har kontakt med
  • Hold avstand til andre, minimum en meter
  • Husk god hånd- og hostehygiene
Sammen, på avstand med kaldt hode og varmt hjerte ❤

Les mer: https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/kraftige-tiltak-i-10-kommuner-etter-utbrudd-av-den-engelske-virusmutasjonen/id2829738/

Publisert: 23.01.2021 13:11:28
Sist endret: 23.01.2021 13:41