Innhold

Matfestivalen Brød & Cirkus vil i år levere to fine dager med lokalmat, underholdning og god stemning, samtidig som festivalen blir tilpasset de nye smitteverntiltakene.  

Festivalledelsen er klare for, i samarbeid med sponsorer og frivillige, å lage årets festival basert på dagens smittevernsregler og med de tiltak og begrensninger som skal til for at vi kan holde arrangementet for vårt publikum 

Det blir festival for alle, fredag 18. og lørdag 19. september midt Årnes sentrum 

Publikum vil i forkant kunne kjøpe billetter, billetter som vil gi et fastsatt antall personer adgang til festivalområdet i et gitt tidsrom de to dageneSlik kan vi overholde smitteverntiltakene og sørge for at alle er ivatretatt og trygge.  Pr dags dato er det 200 som kan samles så lenge det holdes 1 meter avstand, og det må vi forholde oss til når vi nå planlegger. Dette kan endre seg hvis rådene tillater det.  

Til tross for andre forutsetninger og begrensninger lover festivalledelsen lokalmat utstillere (flere har allerede meldt seg)underholdning for store og små og god stemning mellom teltene.  

Året 2020 krever at vi tenker nytt, så festivalområdet vil ikke bli som vi og besøkende er blitt vant til, og vil fremstå i en ny drakt. Dette gleder vi oss til å jobbe med framover og til å vise til publikum.

Festivalen følger alle nasjonale retningslinjer for smittevern og følger med på de føringer som blir gitt.

Både politikere og administrasjonen i Nes kommune er svært fornøyd med at det blir en matfestival med fokus på lokalmat, gjøglerier, artister og god stemning, selv i et år som dette.

Mer informasjon på nettsiden: www.mbogc.no 

 


Publisert: 14.05.2020 09:15:09
Sist endret: 14.05.2020 10:02