Dagens tips til 5 om dagen
Når høstmørket senker seg og regnet siler, er det definitivt suppetid! Varm, kremet og full av grønnsaker. Det er ingen som forbyr en klatt rømme i midten :-)

Enkel og rask middag eller lun kveldsmat på 1-2-3:

• 1 kok grønnsakene
  • 2 mos dem med stavmikser
  • 3 tilsett melk eller buljong.

Nyt!

Hent flere idéer fra Opplysningskontoret for melk og meieriprodukter

Kilde: www.frukt.no

Dagens aktivitetstips
Dra på oppdagelsesferd i Nes! Dagens aktivitetstips i forbindelse med #folkehelseukaines kommer fra Nes Friluftsråd ved leder Gerd Husås:

Å gå er den enkleste mosjonsaktiviteten. Er du ikke kjent så bruk turkartet vårt i Nes. Her er de fleste blåmerkede stiene markert. Her er det turer av forskjellig vanskelighetsgrad. Opp på Rabben/Ursknappen i Skogbygda er en av de tøffeste rutene. Mens Elvestien på Årnes en av de enkleste. Følger man stiene eller bekkedragene er det nesten umulig å gå seg bort. Best utsikt er det fra tårnet på Vardehøgda på Vestsida i Fenstad. Mange forteller at de er imponert over mangfoldet av turaktivitetsmuligheter i Nes. Ved å benytte deg av tilbudene vil du også bli enda bedre kjent i den fantastiske naturen vi har i Nes.

Det er de siste årene bygget mange gapahuker i Nes. Mobekkgapahuken er en av de større, som blir flittig brukt året rundt. Foto: Gerd Husås

Dagens latter
Diskriminerer vi ukedagene når vi har lørdagsgodt?

Kevin har svaret....

Kilde: Helsedirektoratets sukkerkampanje

Del bilder og aktiviteter med oss!
Vi blir glade om dere deler deres aktiviteter i folkehelseuka med oss, med å bruke en eller flere av følgende hashtagger/emneknagger:
#helseines #folkehelseukaines #nesimitthjerte #neskommune #friskliv #gladmatnes #friskmatnes #helseines #gladines #folkehelseukaines #nesimitthjerte #neskommune #dagensaktivitet

Publisert: 12.09.2020 09:00:00
Sist endret: 12.09.2020 09:00