- I starten av september hadde vi et grunnkurs i etablering på næringssenteret. Det var så stor pågang at vi var bekymret for om vi fikk plass til alle påmeldte. Vi fikk heldigvis plass til alle, smiler Mats Olsen. Han legger til at det i neste uke vil det bli avholdt kurs i markedsføring og konseptutvikling, da det også er stor interesse for dette kurset.

Gjennåpningsoptimisme og en kommune som satser på gründere

Det er nok flere grunner til den gode pågangen. Vi opplever Nes kommune som offensive når det gjelder å løfte etablerere opp og frem. Det er ikke mange kommuner som har eget næringssenter og egen næringssjef understreker Olsen.

Vi ser også at det er gjenåpningsoptimisme hos mange gründere nå. Når samfunnet starter opp igjen er det et stort behov for ulike produkter og tjenester. Det er derfor gunstig å starte opp egen bedrift nå.

Gründere tråkker ofte feil i forhold til markedsføring

Tema på kurset den 19. oktober er markedsføring og konseptutvikling. Vi ser hele tiden at mange prioriterer feil i forhold til markedsføring. De aller fleste har fokus på å komme seg på sosiale medier så fort de kan. De har imidlertid ikke tenkt gjennom hvem kundene er, hvordan konkurrentene kommuniserer, hvilke kunder de vil ha og så videre. Det er med andre ord en hel rekke ting du bør gjøre i forhold til markedsføring før du går på sosiale medier og internett sier Olsen.

Derfor anbefaler vi å delta på markedsføringskurset på Årnes Næringssenter tirsdag 19. oktober kl 18.00. Mer informasjon finner du på https://www.startupromerike.no/

Har du spørsmål? kontakt:

Olaf Dønnum – Næringssjef i Nes kommune
Telefon 917 86 630