Innhold

I dag startet vi med digital bestilling av koronavaksine
Det har i løpet av dagen blitt sendt ut 300 SMSer, i puljevise utsendinger til dere som står for tur til å vaksineres. Vi retter en stor takk til dere nær 200  som allerede har vært inne og sikret dere en time for vaksinering.  
Vi vil fortløpende sende ut SMSer puljevis til dere som står for tur,  i henhold til FHI sin prioriteringsliste.
Husk, det er snart din tur:-)

Brukerveiledning
Vi har laget en enkel brukerveiledning som vi håper kan være til hjelp om du syntes det er vanskelig å vite hvor du skal trykke. Brukerveiledning digital bestilling koronavaksine.

Har du problemer med å logge inn digitalt?
Dersom du ikke får til å registre deg eller ikke har noen andre som kan hjelpe deg kan du ringe vaksinetelefonen på 66 10 40 80. Merk deg at det kan bli lang ventetid på telefonen.

Er du forhindret eller trenger du tid på å bestemme deg?
Du som har fått SMS, men som på grunn av sykdom, eller av andre helserelatert årsaker er forhindret fra kunne bestille time til vaksinering nå, bes kontakte vaksinetelefonen.

Det er helt i orden om du trenger lengre tid på å bestemme deg om du vil ta vaksinen. Men vi gjør oppmerksom på at hvis du ikke benytter deg av tilbudet du får på SMS, må du vente helt til vi starter vaksinering av befolkningen generelt .

Til deg som er helsearbeider og som har fått første dose av AstraZeneca-vaksinen
Regjeringen besluttet 23. april 2021 å følge Folkehelseinstituttet sin anbefaling om at alle som har fått første dose med AstraZeneca-vaksine skal få tilbud om videre vaksinering med mRNAvaksine.

Du vil få nærmere informasjon om tidspunkt og hvilken mRNA-vaksine du får tilbud om,  når det er klart for revaksinering.

Det er om lag 135 000 som har fått første dose av AstraZeneca-vaksinen i Norge. Beskyttelsen dere har fått etter første dose er god og varer i minst 12 uker.

Les mer: https://www.fhi.no/contentassets/0b879d03f7ac43d18df994980638a02f/til-deg-som-har-fatt-forste-dose-av-astrazeneca.pdf

Følg med på vår samleside om korona: www.nes.kommune.no/korona

 

Sammen, på avstand - med kaldt hode og varmt hjerte <3


Publisert: 26.04.2021 21:46:05
Sist endret: 27.04.2021 09:49