Innhold

Kjære alle ❤️ 

Sommer, den andre sommeren i koronapandemien. Mange har allerede startet ferien, mens andre starter om litt.

Siden mars i fjor har mye vært annerledes, og vi har alle vært berørt av pandemien på en eller flere måter. Vi har hatt strenge smitteverntiltak, mange har vært i karantene og flere har vært i isolasjon.  

Vi må fortsatt leve med noen smitteverntiltak en stund framover, men det er godt å se at smittetallene har gått ned og at flere og flere blir vaksinert. Det har vært en vanskelig tid for mange, men vi håper og tror at det blir bedre tider framover. 

Tusen takk!

Takk til dere alle som har bidratt på ulike arenaer.

Takk til alle som har fulgt våre tiltak, råd og anbefalinger slik at vi sammen kunne starte arbeidet med å gjenåpne kommunen vår.

Takk til alle frivillige som hele tiden har stått på og som gjør en uvurderlig jobb.

Takk til alle barn og unge, eldre og syke. Mange av dere har hatt det tøft. Vi er stolte over måten dere har taklet det siste året på.

Takk til alle ansatte i kommunen som alle på sine måter har bidratt med å holde våre tjenester i drift på best mulig måte.

Husk de viktige smittevernrådene

Nå gjenstår den siste biten av veien. Selv om samfunnet åpnes opp må vi ikke glemme at vi er i en pandemi. Det er fortsatt viktig at vi holder oss hjemme om vi er syke og tester oss om vi har symptomer, at vi holder avstand til andre og har god håndhygiene. 

Ferie og sommeraktiviteter er noe mange ser frem til, og i år er intet unntak.  Nå gjelder det at vi bruker sommeren og den lyse tiden godt.  

Vi ønsker alle en riktig god sommer, uansett hvor den skal tilbringes.

Sammen, på avstand - med kaldt hode og varmt hjerte ❤️ 

Hilsen ordfører Grete Sjøli og kommunedirektør Jon Sverre Bråthen

  


Publisert: 29.06.2021 10:33:05
Sist endret: 29.06.2021 10:38