Det har skjedd mye de siste ukene, og tiden vi er inne i er annerledes på mange vis.
Mange har virkelig fått kjenne dette på kroppen ved at de er blitt permittert eller oppsagte.
NAV har merket dette godt og de har lagt opp til løsninger som sikrer at ingen skal stå uten penger til det mest nødvendige.

Kommunen er i kriseberedskap, og vi er forberedt på å håndtere det som kommer. Vi kan ikke få berømme nok alle som står på som mest i disse dager. Det er en utrolig stå på-vilje og kreativitet som vises på ulike områder for å sørge for å opprettholde et godt tjenestetilbud.

Vi går nå inn i en påske som vil oppleves annerledes for oss alle.

Mange vil savne påsketradisjoner med tur til hytta, utenlandsferien eller hyggelige lag med venner og familie.
Nå er tiden inne for å lage seg nye tradisjoner.

Selv om vi må holde avstand håper jeg at vi får en påske preget av samhold, hjertevarme og nærhet.
Vis at du bryr deg ved å ta en ekstra telefon, eller send en melding til noen du vet trenger det.

Det beste vi alle kan gjøre er å følge de rådene helsemyndighetene gir.

Følg med på kommunens nett- og facebook side som jevnlig oppdaterer status om korona (Covid-19) pandemien i Nes

Med tegninger som er sendt oss fra Odin 6,5 år som sier "Sammen er vi sterke - dette skal gå bra" og Kaja på 11 år som sier "Det blir bedre" ønsker vi dere alle ei riktig God Påske!

Erlend Helle, setteordfører og Jon Sverre Bråthen, rådmann

Publisert: 08.04.2020 12:20:01