Innhold

En ny budsjettprosess er i havn og budsjettet for 2021 er vedtatt av Kommunestyret. Det er tid for å ta et tilbakeblikk over året som snart er forbi.

2020 er et år vi kommer til å huske. Vår hverdag ble brått snudd på hodet da koronapandemien kom over oss i mars og ble en del av livene våre.  
Aldri har samarbeid, omsorg og erfarings- og kunnskapsdeling vært viktigere.  

Dette er det året vi fikk merke hva et virus kan føre med seg. Dette er det året vi lærte oss ord som korona, kohort og flyskam. Dette er det året vi måtte være hjemme om vi snufset litt. Dette er det året vi måtte slutte å håndhilse og å klemme hverandre. Dette er det året vi måtte holde avstand til hverandre, vaske og sprite hendene våre, hele tiden..

Nesbuene har vært flinke til å følge lokale og nasjonale smitteverntiltak, og råd og anbefalinger som har blitt gitt. Derfor har vi stort sett klart å holde smittetrykket nede.  

I tillegg til å levere gode tjenester måtte vi fra mars snu oss rundt og løse nye store utfordringer. Vi har jobbet hardt for å sikre så normal drift som mulig, og slik at nødvendige samfunnsfunksjoner har vært operative i størst mulig grad. Selv om vi har stått i en koronapandemi kan vi konstatere at innbyggerne i kommunen har mottatt gode tjenester.   

Innbyggere, næringsliv, foreninger og ansatte har vist stor fleksibilitet, noe som har vært helt avgjørende for at vi sammen har kommet oss gjennom disse månedene.  
Vi er imponert over innsatsen som er lagt ned og fortsatt blir lagt ned hver eneste dag. Tusen takk!   

Vi er inne i en spesiell tid, og mange av oss kjenner nok på at høsten har vært ekstra tung og mørk i år, og at sosiale samlinger og nærhet til andre har vært svært avgrenset. 
Ta vare på hverandre og feir julen på best mulig vis, slik situasjonen tillater. 

Rådene fra nasjonale myndigheter kan endre seg raskt. Vi oppfordrer alle til å følge med på nettsiden vår og på nasjonale myndigheter sin informasjon om de
råd som til enhver tid er gjeldende. 

Sammen, på avstand med kaldt hode og varmt hjerte ❤

 


Publisert: 23.12.2020 08:00:10
Sist endret: 27.12.2020 18:28