Innhold

I bevegelse som tema, er valgt på bakgrunn av nesten to år med pandemi, restriksjoner og begrensninger. Nå er det på tide å stimulere sansene og få gode opplevelser for kropp og sjel! Vi mennesker trenger det for å ha det bra.

Alle arrangementene er gratis å delta på og åpne for alle. Noen av arrangementene har påmelding i forkant, det står da i beskrevet i vedlagte brosjyre.

Dersom du har symptomer på korona eller forkjølelse må du holde deg hjemme, og vi ber om at dere husker på de generelle smittevernreglene. Utover det er det fritt fram for å ha hyggelige opplevelser!

Her er en oppummering av aktivitetene/arrangementene du kan delta på, les mer i vedlagte brosjyre:

 • Tirsdag 28. september – kl. 16:00-17:00
  «I bevegelse: Maten og tarmen»
  Enkel og lettfattelig læring om matens reise gjennom tarmsystemet.
  Sted: Nes bibliotek, av Frisklivs- og mestringssenteret i Nes

 • Tirsdag 28. september – kl. 17:30-19:30
  «Blås i det! – Friluftsøvelse med FASK» 
  Å spille et instrument er ikke bare bra for kondisjonen, det regnes med god grunn som fysisk aktivitet. Framtun og Auli skolekorps har plass til flere musikere og folk som vil bli hobbymusikere. Vi inviterer til øvelse under åpen himmel.
  Sted: Auli skole, av Framtun og Auli skolekorps

 • Onsdag 29. september – kl. 16:00-19:00
  «Aktivitetsdag hos ordfører»
  Ordfører inviterer til hytta i Skogbygda, der er det muligheter for flere aktiviteter. Bilvei helt frem så muligheter for alle med den fysikken de har.
  Sted: Kvernhaugvegen 171, 2164 Skogbygda, av ordfører

 • Onsdag 29. september – kl. 19:00-21:00
  «Friluftsliv og psykisk helse» Foredrag
  Møt psykolog Johanne Refseth, kjent for bloggen «Psykolog med sovepose». Refseth er opptatt av å inspirere til friluftsliv og å formidle lett forståelig og lett anvendelig psykologi. Denne kvelden får du råd om alt fra hvordan du kan bli syk av følelser til hvordan komme over angsten for å sove ute.
  Sted: Nes bibliotek, av Nes Turlag og Nes bibliotek

 • Søndag 3. oktober – kl. 14:00-16:00
  «Elvestiens dag»
  Bli kjent med Elvestien. Du bestemmer selv turens lengde. Sett deg på en benk eller en stubbe og se utover elva. La tankene fly! Lytt! Hører du bilsus? Fugler? Regndråper?
  Det serveres kaffe eller brus underveis på Elvestien.
  Oppmøtested: Årnes Brygge ved Elvekroa, av Årnes Rotaryklubb

Her finner du brosjyre for Folkehelseuka i Nes 2021

 

Hold allerede nå av datoer og klokkeslett til arrangement du vil være med på, og sjekk ut brosjyren om det er behov for påmelding i forkant av arrangementet.

Vi håper mange blir med på Folkehelseuka i Nes og ønsker dere hjertelig velkommen til Folkehelseuka i Nes om en drøy uke!

 


Publisert: 16.09.2021 17:36:56
Sist endret: 23.09.2021 18:19