Innhold

Fauske kommune ser til Nes for inspirasjon

Tirsdag 14.november hadde Familiens hus besøk fra Fauske kommune. Det var ledergruppen i Familiens hus i Fauske som var på studietur til Nes for å hente erfaringer og inspirasjon i forbindelse med at deres Familiens Hus skal samlokaliseres i ett bygg, slik det er i Nes. Familiens hus i Nes har i løpet av det siste året flyttet inn i nye lokaler i Årnes sentrum etter en grundig prosess. Delegasjonen fra Fauske ønsket å få høre om erfaringene som er gjort i Nes og få inspirasjon til utformingen av sitt eget Familiens hus. 

 Virksomhetsleder Anne Lise Bruteig var vert for gjestene fra Fauske, som også møtte avdelingslederne i Familiens hus og kommunalsjef Ingar Dølen. De fikk omvisning i huset, utvekslet erfaringer om kulturbygging, samarbeid, medbestemmelse og byggeprosess.  De fikk også høre om Nes kommunes oppvekststrategi og samarbeidet i kommunen i «det store laget rundt barna».

 Fra Fauske til Familiens hus

Virksomhetsleder i Nes Anne Lise Bruteig og Kommunalsjef for Oppvekst og utdanning i Nes, Ingar Dølen med gjestene fra Fauske. Fra venstre: Ulf Flønes (enhetsleder for barne- og familieenheten), Reidun Storli (ledende helsesøster), Anne Lise Bruteig,  Renate Stene (konstituert barnevernleder), Irene Larssen (folkehelserådgiver), Svein Lysvoll (avdelingsleder PPT), Ingar Dølen,  Lena Holmstrøm (foreldrestøttekoordinator), Terje Valla (kommunalsjef oppvekst / kultur). 


Publisert: 15.11.2017 10:03:45
Sist endret: 15.11.2017 10:03