Innhold

Ordfører vil i adventstiden ta oss med på en rundtur i Nes, her vil hun vise frem smakebiter av alt det flotte kommunen har å by på.

Rundtur i Nes
Sted Tekst Film
Nes skianlegg og Ishallen (Runnirinken) I dag har ordfører tatt turen til noen av våre arenaer, Nes skianlegg og Ishallen (Runnirinken) Arenaene er tilrettelagt for aktive og mosjonister, og for både små og store! 
Med noen fridager i vente håper vi på vintervær med snø og is, husk da å sjekke ut våre arenaer❄️
Se film
Turstier Naturen har vært raus med å dele ut idyller i Nes, det er ikke få rekreasjonsområder og turstier vi har rett utenfor stuedøra vår.
Ordfører retter en stor takk til de mange foreninger og alle frivillige som på dugnad har merket mange turstier, hvor flere av de også er tilrettelagt for alle. Bli med! ta turen ut du også🍀🍁⛺️
Se film
Bibliotek og Eldresenter I Nes har vi en rekke møteplasser, og i dag besøkte ordføreren to av de. Biblioteket rommer noe for enhver og er et hyggelig sted å være, med god atmosfære. Der arrangeres også små og store arrangement. Mye smil, varme og medmenneskelighet kjennetegner Nes Eldresenter. Eldresenteret ønsker å være en møteplass som styrker fellesskapet, der du kan du ta en kaffe, spise middag, eller bare slå av en prat. Eller du kan bli med på noen av de mange aktiviteter som foregår der. Ordfører retter en stor takk til de mange frivillige pensjonistene som bidrar, uten de hadde vi ikke hatt et slikt senter 👏🍀👥☕️📕 Se film
Bade- og fiskeplasser Ordfører har i dag besøkt noen av våre mange fiske- og badevann. Vi får ikke sagt det mange nok ganger. I Nes har vi en fantastisk natur med 168 sjøer og vann. Dette er noe som gir oss utrolige muligheter, både til å ta en dukkert, ta en kanotur, eller til å kaste ut fiskesnøret, flere steder. Har du båt kan du putre oppover Glomma og Vorma. Kanskje DU har fått den store ørreten eller storgjedda på kroken? 🐋🚤🏊‍♀️ Se film
Kjushagen Ordfører er kjempestolt av våre mange nye anlegg, så som svømmehallen som er blitt en populær arena. Uansett om du besøker hallen daglig, ukentlig eller stikker innom nå og da, er du alltid hjertelig velkommen.
Vår nye Årnes barnehage ligger sammen med Neshallen, Nes videregående skole og Årnes tannklinikk vegg i vegg, så her ligger alt til rette for at du kan ta deg en dukkert enten før eller etter du har hentet eller kjørt barn.
Se film

 

https://www.youtube.com/channel/UC---wYQOOM7sZlcOX4Es7zw


Publisert: 03.12.2018 11:18:18
Sist endret: 03.12.2018 11:18