Innhold

Jula nærmer seg og året 2021 er i ferd med å ebbe ut. Som fjoråret, har også dette året vært preget av koronapandemien.  Det har vært et krevende år for både; arbeidsgivere, næringsdrivende, foreninger, ansatte, voksne og barn. 

Vi ønsker å rette en stor takk til alle dere som takker ja til vaksine og på den måten bidrar til å redusere smitte. Takk også til alle dere som bidrar og viser forståelse og tålmodighet med de tiltak som innføres. Det er kun sammen vi kan bekjempe pandemien.

Vi hadde store forhåpninger om at vi i år skulle kunne ta jula tilbake og feire jul slik vi husket den, før pandemien, men smittesituasjonen har medført nye strenge nasjonale tiltak. Det er begrensninger på hvor mange som kan være samlet og vi må igjen holde sosial avstand. Er du usikker på hva som er gjeldende, i lenken under finner du oversikt over tiltakene som ble innført 15. desember og hvilke tjenester i Nes som er berørt: https://www.nes.kommune.no/aktuelt/nye-tiltak-gjeldende-fra-15.-desember/

La jula bli stemningsfull preget av varme og omsorg.  Vi må huske at for noen er ikke høytiden en gledens tid, og mange har behov for ekstra omtanke og omsorg. Ta gjerne en telefon eller send en melding til noen du vet har det ekstra vanskelig nå.

Vi ønsker dere alle en riktig god jul, og godt nytt år! Ta vare på deg selv, og de rundt deg.

Sammen, på avstand - med kaldt hode og varmt hjerte ❤ 

Ordfører Grete Sjøli og kommunedirektør Jon Sverre Bråthen


Publisert: 23.12.2021 20:27:38
Sist endret: 23.12.2021 20:34