Innhold

Følg med her på nettsiden og på vår facebook og instagramside i uke 37.

Hensikten med folkehelseuka i år er å bidra med inspirasjon til hvordan hver enkelt kan gjøre små grep for en mer helsefremmende livsstil. Videre oppfordrer vi skoler, barnehager, lag, foreninger og andre til å planlegge aktiviteter i god folkehelseuke-ånd i uke 37, og at det gjøres innenfor de til enhver tid gjeldende smittevernregler.

Årets folkehelseuke går ut på at vi i uke 37  deler daglige helsefremmende kunnskap og råd, de vil bli lagt ut på her på nettsiden og i sosiale medier. Vi oppfordrer alle til å delta i de ulike aktivitetene og håper dere kan være med å dele bilder for vise oss deres aktiviteter, det gjør dere ved å merke bildene #gladmatnes #friskmatnes #helseines #gladines #folkehelseukaines #nesimitthjerte #neskommune. Slik kan vi følge hverandre, dele tips til aktiviteter og turmål, og inspirere hverandre til en helsefremmende livsstil. 

Visste du at et av Helsedirektoratets kostråd er å være fysisk aktiv i minst 30 minutter daglig?

Vi har dessverre ikke anledning til å samle og sammenstille arrangement i en brosjyre i år, dette på grunn av prioriteringer i forhold til koronapandemien.

God sommer! 

 


Publisert: 25.07.2020 12:00:11
Sist endret: 25.07.2020 12:00