Innhold

Vi vil ønske både nye og gamle stolpejegere velkommen til Funnefoss Industriarbeidermuseum 16. mai kl. 18:00! Ordfører Grete ønsker velkommen, og så er vi så heldige at Nes Janitsjarkorps vil framføre korpsmusikk for oss ute i det fri. Det blir korpsmusikk og friluftsliv i en skjønn forening, og en fin oppvarming til både stolpejakt og 17. mai. Stedet er også et flott utgangspunkt for å starte stolpejakten, da det er noen stolper i området. Vi vil ha kartbrosjyrer der for utdeling.

Det er flom i Nes nå, som de fleste sikkert er kjent med. Det innebærer at elvestien på Årnes ligger unger vann, og at stolpe nummer 85, 86 og 87 ikke kan settes ut enda. De vil bli satt ut straks vannstanden er normal, og det er trygt å gå der.

For de som enda ikke har prøvd stolpejakt, vil vi oppfordre dere til å bli med! Stolpejakt er gøy, og det er et tilbud som er gratis og for alle. En trenger ikke å ha spesielle kunnskaper om orientering for å delta, da kartene skal være enkle å lese. Flere av stolpene kan nås med rullestol, rullator og barnevogn. Stolper kan registreres ved bruk av Stolpejakten-appen som kan lastes ned i App Store (for iPhone) eller Google Play (for Android). Appen er gratis. Stolper kan også registreres på nettportalen: www.stolpejakten.no eller for hånd ved å fylle ut skjemaet i midten av kartbrosjyren for stolpejakten. Ved å registrere stolper er du med i trekningen av fine premier.

Kartbrosjyren for Stolpejakten er gratis og kan hentes på følgende steder fra 11. mai:

  • Fenstad: Joker Fenstad og YX.
  • Opaker: FUVO klubbhus og Aktiv Fysioterapi Vormsund (Amfisenteret).
  • Hvam: Coop Extra, Mix kiosken, Nes arena, Rema på Neskollen.
  • Auli: Kiwi og Coop Extra.
  • Årnes: Servicetorget på Rådhuset, biblioteket og Sport1.
  • Dragsjøhytta: I en kasse på veggen under taket ved inngangspartiet.
  • Brårud: Joker Brårud.
  • Skogbygda: Joker Skogbygda.

Arrangørene av Stolpejakten i Nes; Fenstad vel, Opaker Vel og FUVO, Hvam IL, Søndre Auli Vel, Årnes Vel og Stiftelsen Dragsjøhytta, Vestre Fenstad Vel, Skogbygda`s jeger- og fiskeforening og Nes kommune, ønsker alle riktig god tur på Stolpejakt :-)


Publisert: 04.05.2018 18:18:18
Sist endret: 15.05.2018 08:07