Kulturminnebøndene og Vegalangs i Vormadalen sammen med Nes kommune arrangerer en fotokonkurranse der vi ønsker bilder fra KULA området. Les beskrivelsen om hva KULA er.

Vormadalen er langstrakt, noe du kan se i kartutsnittet - rammet inn med blå farge.

Du kan tolke temaet akkurat slik du ønsker, og sende inn bilder du har tatt i år eller tidligere år.

Fotokonkurransen varer fra i dag og frem til 1. mai.

Du kan velge mellom tre ulike måter når du sender inn bilder:

Facebook, Instagram eller epost

• Bidrag på Facebook lastes opp Nes kommunes facebookside. Trykk da på bildet og velg last opp. Bildet må lastes opp fra datamaskin, ikke fra din personlige Facebookside (dette for at kommentarer og liker ikke skal følge med fra facebooksiden din).
  • Publiser bildet på Instagram, bruk emneknaggen #vormadalen
  • Send epost til kulturminnebondene@gmail.com og merk med Vormadalen. Kommunen og Kulturminnebøndene vil publiserer dem på Facebook.

Les konkurransereglene og se premiene du kan vinne

Publisert: 24.02.2020 12:38:27
Sist endret: 24.02.2020 12:38