Ledelsen i Atletico har sammen med kommuneoverlegen valgt å stenge Atletico Neshallen til en får bedre oversikt over smittesituasjonen, foreløpig frem til tirsdag 5. januar.

Flere medlemmer av Atletico Neshallen har testet positivt på koronavirus og det er et krevende smittesporingsarbeid som foreligger. Smittesporing gjøres i tett samarbeid mellom treningssenteret og smittesporingsteamet i kommunen.

-Jeg ber om at alle som har vært og trent i treningssenteret Atletico Neshallen, 26, 27 og 28. desember om å gå i karantene med øyeblikkelig virkning. Det er viktig at de av dere dette gjelder er oppmerksomme på symptomer på luftveisinfeksjon og forkjølelse (tett/rennende nese, sår hals, feber/slapphet, hoste eller nedsatt smaks- og luktesans). De som får symptomer må holde seg isolert og ringe korona-testtelefon på 66 10 44 44, eventuelt legevakt på kveld/helg, for å få time til test, sier kommuneoverlege Unni Berit Schjervheim.

Det er nå det gjelder, vi kan ikke ta ferie fra smittevernreglene.

• Hold deg hjemme hvis du er syk
  • Hold avstand til andre
  • Ha god hånd- og hostehygiene
  • Begrens antall personer du har kontakt med