Velkommen til Nes-merket 2024

Sist oppdatert: 06.05.2024 12:00 | Publisert: 06.05.2024 12:00:10

Nes kommune ønsker å legge til rette for at nesbuen skal bli kjent i egen bygd og i vår vakre natur, og inviterer nå til Nes-merket.

Nes-merket er et nyetablert konsept hvor det er plukket ut ti turmål rundt om i Nes kommune som skal besøkes. For å registrere ditt besøk må du ha kjøpt turhefte og klippekort - dette fås kjøpt på Årnes Sport og Nes Frivilligsentral. Ta med klippekort og gjerne kart, kompass og turfølge ut på tur. Turmålene kan besøkes fra og med 10. mai til 10. september. 

For bevegelseshemmede er det plukket ut fem steder. For flere turtips med tilrettelagt adkomst, se www.aktivelvelangs.no.

Pris: 

Kr. 100,- per person
Kr. 200,- per familie

Deltageravgiften dekker utgifter til blant annet premier. 

Fullført Nes-merket premieres med diplom og en premie som kan være hendig å ha med på tur. Felles premieutdeling finner sted på Årnes gamle skole onsdag 23. oktober kl. 18.00. Invitasjon blir sendt ut på mail i løpet av uke 41, men hold av datoen.

På Nes-merket posten vil du finne ei postkasse med stedsnavn på. Du må selv skrive deg inn i turboka som ligger i postkassa for å registrere ditt besøk. Du må også gjøre et klipp på ditt klippekort. Ved påmelding av familie må alle ha eget klippekort.

Takk til Sport 1|Årnes Sport, lokale "kjentmenn", Gjensidigestiftelsen og DNT Odal "Kjentmannsmerket". En spesiell takk til velvillige grunneiere som gjør det mulig å gjennomføre Nes-merket i vår kommune.

Ved spørsmål eller mangler på postene, ta kontakt med:

Synne Norum, telefon 406 06 426.