Motordilla + Ung Sommer = SANT

Motordilla og kulturskolens sommerfestival Ung Sommer går av stabelen lørdag 8.juni i Årnes sentrum. Dette er et innovativt samarbeid med Motordilla, UngINes, Fritdsklubben, BUA, Nes kulturhus og skolekorpsene!

Sist oppdatert: 25.05.2024 00:08 | Publisert: 21.05.2024 09:57:54

Motordilla + Ung Sommer = SANT

Motordilla og kulturskolens sommerfestival Ung Sommer går av stabelen lørdag 8.juni 2024 kl.10.00 - 17.00 i Årnes sentrum!

Hva kan du forvente? 

I år samarbeider Nes kulturskole med Motordilla, Fritidsklubben, UngINes, BUA og skolekorpsene for å lage ordentlig sommermoro for både store og små. Ved kulturskolens utescene rett ved Aanerud bakeri bak Jahrgården sørger skolekorpsene for bevertning, og i tillegg har vi fått med oss BUA Nes og UngINes som har stand rett ved scenen.

Ung sommer

Kl.10.00 Ung Sommer åpnes med konsert på galleriet i Nes kulturhus etterfulgt av åpningen av kulturskolens kunstutstilling kl.11.00.

Kl.12.00 - 16.00 blir det liv og røre på vår store utescene på parkeringsplassen utenfor Aanerud bakeri med våre musikk- og danseelever.

Motordilla

Kl.11.00 starter Motordilla med pang på Motordillas hotspot med kulturskolens drumline.
Motordilla setter av ca. 15 mål av Årnes sentrumsområde til arrangementet. Gater og plasser fylles med motorkjøretøyer av alle slag. Forhandlere viser fram sine nyheter, selger og demonstrerer sine varer og det vil være mulighet for å gjøre en god handel.

Åpen ungdomscafé

Kl.12.00 - 16.00 Fritidsklubben har åpen ungdomscafé fra med hygge, leker og gaming og deler ut forfriskende gratis is til alle barn og unge som stikker innom.

Sommerdans i Nes kulturhus

Kl.16.00 - 17.00 inviterer kulturskolens dansere til finalen av festivaldagen med forestillingen Sommerdans i storsalen i Nes kulturhus.
Danserne har to ytterlige forestillinger av sommerdans søndag 9.juni kl.13.00 og 15.00.
I utesceneområdet og Trekanten Park vil det foregå live kunst, både med kulturskolens kunstelever men også publikum er invitert til å bidra hvis de ønsker.
Kulturskolen holder også konserter på Nes bibliotek, og det blir den ene og andre morsomme overraskelsen i samarbeid med Motordilla!

Ta med familie og venner, og bli med oss for en dag fylt med biler, motorsport, musikk, kunst, dans og moro!

Fri entré til alle arrangementer unntatt danseforestillingene i storsalen.

Les mer:

Kulturskolens program 

Motordilla